Feestelijke start bouw fase 1

Afgelopen dinsdag 17 december vierden we met de kopers en alle betrokkenen de start bouw van de eerste fase van De weg naar Kralingen. Tijdens een feestelijke bijeenkomst op de bouwplaats, werden wethouder Hamit Karakus, portefeuillehouder van de deelgemeente Jock Geselschap, bestuurder Richard Feenstra van Woonstad Rotterdam en koper Tjeerd den Oudsten geïnterviewd. Hierna waren de kopers getuige van het heien van de eerste, echte paal die de grond in ging. Bij de laatste slagen barstte een waar vuurwerkspektakel los. De bijeenkomst werd afgesloten met een toast in de grote tent die voor de gelegenheid op het terrein was neergezet. Er werd nog lang nagepraat.

Nu de 52 eengezinswoningen van fase 1 zijn uitverkocht kunnen we verder met de ontwikkeling van de tweede fase. In fase 2 komen eengezinswoningen met tuinen en ruime dakterrassen. Tevens worden er luxe appartementen aan de singel gerealiseerd. Deze fase krijgt dezelfde sfeer en beeldkwaliteit als fase 1. Tijdens de ontwikkeling van deze fase zullen ook weer woonworkshops worden gehouden. Indien je staat ingeschreven via deze website, dan ontvang je automatisch een uitnodiging hiervoor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *