Woensdag 27 mei informatieavond fase 2b

Eind dit jaar/begin 2016 gaat fase 2b van De weg naar Kralingen in verkoop. In deze fase komen 62 herenhuizen en stadswoningen met tuin of ruim dakterras in dezelfde oud Kralingse stijl als fase 1 en 2a. Op woensdag 27 mei a.s. presenteren wij het voorlopig ontwerp.
PROGRAMMA

De informatieavond is opgedeeld in twee onderdelen. Als eerste presenteren we het voorlopig ontwerp van deze nieuwe fase. De architect en de projectmanager van Woonstad Rotterdam geven een planpresentatie in het auditorium van Het Nieuwe Instituut.
Daarnaast is in de foyer de maquette van het totaalplan te bekijken én de plattegronden van de diverse woningtypen.

NIEUW WONINGTYPE

Verder willen wij heel graag je mening over een nieuw woningtype. Naast de al bekende woningtypen uit fase 1 presenteren wij een nieuw type waarbij werken aan huis mogelijk is. Ideaal voor een kantoor of praktijkruimte aan huis!

GEEF JE WENSEN DOOR

En last but not least: door middel van een enquête die wij tijdens de avond afnemen, kun je je wensen t.a.v de afwerking van de woningen kenbaar maken.
Het projectteam staat deze avond uiteraard klaar om al je vragen te beantwoorden. En wil je meer weten over financiering of verkoop eigen woning? Ook daarmee kunnen we je van dienst zijn.

AANMELDEN

Heb je interesse in een koopwoning in deze fase? Kom dan naar de informatieavond op woensdag 27 mei a.s. van 19.00 tot 20.30 uur in Het Nieuwe Instituut, Museumpark 25 in Rotterdam. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@dewegnaarkralingen.nl met daarin je naam en met hoeveel personen je komt. Vermeld in het onderwerp van je e-mail ‘informatieavond fase 2b’. Je ontvangt dan van ons een bevestiging met programma.

N.B.: Op fase 2b is geen voorrangsregeling van toepassing. Bezoek aan de informatieavond geeft dan ook geen voorrang op een woning bij start verkoop eind 2015.

Zie voor routebeschrijving en parkeerinformatie de website van Het Nieuwe Instituut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *