Bestaande bebouwing maakt plaats voor een nieuw stukje Kralingen. Oorspronkelijke bouwmaterialen en traditioneel kleurgebruik brengen de sfeer van oud Kralingen terug

previous arrow
next arrow
Slider
Project
Heerlijk leven in Kralingen
’s Ochtends joggen langs de plas of in het bos, ’s middags lunchen in De Tuin aan het water of lopend naar het bos voor een potje voetbal of een picknick met je (klein)kinderen. ’s Avonds heerlijk eten bij Vicini of een van je andere favoriete restaurants. Zo leef je in Kralingen. Met het gemak van Albert Heijn om de hoek, op de Vlietlaan, voor je dagelijkse boodschappen. Verse ingrediënten haal je natuurlijk gewoon bij je vertrouwde speciaalzaken of op de markt in het centrum van Rotterdam. Met de fiets ben je er binnen 5 minuten!
Project
Geïnspireerd door historische Kralingse straatjes
‘Laat je inspireren door de historische Kralingse straatjes, breng deze sfeer en stijl terug en maak ruimte voor brede straten, speelstoepen en bomen.’ Dat was de vraag waar de architect mee aan de slag ging. De snelheid waarmee fase 1 is uitverkocht in 2013 bewijst het succes van deze opzet. In De weg naar Kralingen vind je luxe comfortabele woningen en appartementen die variëren in kleur, hoogte en vorm. Alles in de sfeer van oud Kralingen.
Project
Een mooie plek om te wonen, leven en werken
De weg naar Kralingen is gelegen tussen de Sophiakade en de Vlietlaan in Rotterdam. Bestaande bebouwing maakt plaats voor een nieuw stratenpatroon en nieuwe huizen. De rustige woonstraten krijgen een aangename sfeer, met brede speelstoepen en bomen. Een mooie plek om te wonen!