previous arrow
next arrow
Slider

Fase 1
Fase 1: uitverkocht, hét succesproject van Rotterdam Fase 1 omvat 52 eengezinswoningen en is uitverkocht en in aanbouw. Ruime herenhuizen aan de singel, stadswoningen in rustige woonstraten en hofwoningen in een autovrij binnenstraatje. Alles in de sfeer van Kralingen. Wil je een indruk krijgen van de architectuur en de kwaliteit van de woningen, download dan de verkoopbrochure van fase 1.
Fase 2a
Fase 2a: in ontwikkeling luxe appartementen aan de singel Fase 2a wordt ontwikkeld in samenspraak met toekomstige bewoners. Een kleinschalig gebouw met 17 luxe koopappartementen. 3- tot 5-kamerappartementen 
woonoppervlakten ca 95 tot ruim 175 m2 royaal terras van ca. 20 m2 op zuidwesten privé-parkeerplaats en ruime berging in afgesloten garage eigen grond Vanaf ca. € 250.000 tot € 450.000 v.o.n. incl. parkeerplaats Unieke kans! Ontwerp je eigen appartement. Meld je hier aan voor de woonworkshop begin april 2014.

Fase 2b
Fase 2b: start ontwikkeling 2015 herenhuizen en stadswoningen met 
tuin of dakterras Begin 2015 starten we met de ontwikkeling van fase 2b. In deze fase komen herenhuizen en stadswoningen met tuinen of ruime dakterrassen in dezelfde sfeer als fase 1. Ook voor deze fase zullen woonworkshops worden georganiseerd. Deze workshops zullen medio 2015 plaatsvinden. Wil je op de hoogte blijven? Laat je gegevens achter op het contactformulier, dan ontvang je automatisch onze nieuwsbrieven. Wil je een indruk krijgen van de architectuur en de kwaliteit van de woningen in fase 1? Download dan hieronder de verkoopbrochure van deze fase.
Laatste 12
Prachtige herenhuizen met tuin, stadswoningen met tuin of terras in oud Kralingse stijl. Dat zijn de 62 woningen uit fase 2b. De laatste 12 woningen (bouwnummers 51 t/m 62) zijn NU in verkoop. Inschrijven kan tot vrijdag 7 oktober 12.00 uur.